مزایا و معایب شارژ سریع گوشی هوشمند (Fast Charge) چیست؟

مزایا و معایب شارژ سریع گوشی هوشمند (Fast Charge) چیست؟

تبلیغات
تبلیغات

منوهای سایت

عضویت سریع
نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور

تبادل لینک هوشمند






چت باکس


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

امکانات وب

خبرنامه وب سایت:





آخرین نظرات کاربران

مزایا و معایب شارژ سریع گوشی هوشمند (Fast Charge) چیست؟

امروز با موضوع مهم شارژ سریع گوشی هوشمند، یکی از مهم ترین لوازم جانبی دیجیتال را در اختیار شما قرار داده ایم. بر اساس آخرین تحقیقات، حدود 26 درصد از مردم بیش از 7 ساعت در روز را صرف استفاده از گوشی های هوشمند خود می کنند. به همین دلیل شارژ گوشی خیلی زودتر تمام می شود و باتری نیاز به شارژ دارد. استفاده از باتری و شارژر مناسب به اندازه استفاده از شیشه برای گوشی مهم است.

از این رو، شرکت های تلفن همراه به دنبال راه هایی هستند تا عمر باتری بهتر و کارآمدتری را از گوشی های خود دریافت کنند. یکی از جدیدترین روش ها برای این کار، فناوری شارژ سریع است که برخی از تلفن های هوشمند از آن پشتیبانی می کنند. با استفاده از این فناوری باتری گوشی شما در مدت زمان بسیار کوتاهی به طور کامل شارژ می شود. البته گوشی با شارژ سریع مانند بسیاری از فناوری های دیگر مزایا و معایب زیادی دارد که در این مقاله قصد داریم با هم به بررسی آنها بپردازیم.

مزایا و معایب خرید گوشی با شارژ سریع-1

شارژ سریع گوشی هوشمند چیست؟
قبل از تحقیق در مورد معایب شارژ سریع، بهتر است با فناوری شارژ سریع آشنا شوید. هر گوشی هوشمند یک باتری دارد. عملکرد باتری برای انتقال انرژی به مقصد مورد نیاز است. باتری از دو الکترود منفی و مثبت تشکیل شده است. در طول فرآیند شارژ، یون ها به سمت الکترود منفی حرکت می کنند که باتری را شارژ می کند. باتری های تلفن همراه را می توان بارها و بارها شارژ و دشارژ کرد. اما در موارد دیگری که شارژ نمی شوند، این اتفاق فقط یک بار می افتد و باتری را شارژ می کند.

فرآیند شارژ باتری با جریان طبیعی نیاز به زمان مشخصی دارد. اما اگر این فرآیند را با ولتاژی بالاتر از برق انجام دهیم، مطمئنا شارژ باتری زمان کمتری می برد. کنترلر شارژ یا مدار مجتمع برای محافظت از باتری در برابر جریان های غیرعادی طراحی و ساخته شده است و اجازه نمی دهد جریان بیشتری وارد باتری شود.

اما به طور کلی میزان آمپلی فایرهای الکتریکی که اجازه ورود به باتری را دارند توسط نرم افزار موبایل تعیین می شود.

فناوری شارژ سریع در واقع برای رساندن انرژی بیشتر به گوشی های هوشمند طراحی شده است. کوالکام یکی از شرکت های پیشرو در زمینه طراحی فناوری شارژ سریع برای طراحی گوشی های هوشمند شارژ سریع سامسونگ و موتورولا است. لازم به ذکر است که فناوری شارژ سریع اولین بار توسط کوالکام معرفی شد.

مزایا و معایب شارژ سریع گوشی هوشمند چیست؟
تا اینجا با روند شارژ باتری گوشی از طریق شارژ سریع و شارژ معمولی آشنا شدیم. برای درک بهتر تفاوت بین شارژ سریع و شارژ معمولی، باید مزایا و معایب آن را بدانید.

مزایای:

شارژ سریع گوشی: در دنیایی که سرعت حرف اول را می زند، زمان طلاست و باید از آن به درستی استفاده کرد. با شارژ سریع می توانید در زمان صرفه جویی کنید. به خصوص زمانی که عجله دارید یا شارژ گوشی در حین کار با آن تمام می شود. بنابراین به جای اینکه ساعت ها منتظر بمانید تا گوشی تان شارژ شود، می توانید روی چیزهای مهم تری تمرکز کنید. گوشی های هوشمند کنونی دارای باتری بزرگتر با ظرفیت شارژ بسیار بالا هستند. شارژ معمولی برای شارژ کامل باتری گوشی حدود 2 تا 4 ساعت طول می کشد اما با شارژ سریع گوشی شما در کمتر از 2 ساعت شارژ می شود.
شارژ هوشمند: در گوشی های هوشمند با قابلیت شارژ سریع، سخت افزار و نرم افزار گوشی ارتقا می یابد تا دمای باتری در هنگام شارژ سریع کاهش یابد. هنگامی که تلفن شما در هنگام شارژ خیلی داغ می شود، سطح ولتاژ پایین می آید. با کاهش ولتاژ حرارت کمتری تولید می شود و دمای باتری نرمال می شود. این کار از داغ شدن بیش از حد باتری و تورم آن جلوگیری می کند. همچنین از آسیب احتمالی قطعات داخلی گوشی نیز جلوگیری می کند.
قابلیت شارژ معمولی: گاهی اوقات زمان کافی برای شارژ گوشی خود دارید. برای افزایش عمر باتری در این موارد می توانید گوشی خود را به صورت عادی شارژ کنید. اما نیازی به تهیه دو مدل شارژر نیست. بله، درست حدس زدید! با چند مرحله ساده، شارژ سریع به شارژ عادی تبدیل می شود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که به تنظیمات گوشی بروید و تنظیمات باتری را انتخاب کنید، سپس شارژ سریع را غیرفعال کنید.
معایب:

کاهش عمر باتری: گوشی های هوشمند جدید دارای مکانیزم کنترل دما هستند. اما اگر باتری گوشی شما مشکل داشته باشد، این مکانیسم به درستی کار نمی کند. در این شرایط از شارژ سریع استفاده نکنید. این باعث آسیب بیشتر به باتری و غیرفعال شدن گوشی شما می شود. شارژ و دشارژ مکرر تعداد چرخه های تخلیه باتری را کاهش می دهد و عمر باتری را کوتاه می کند.
همه تلفن ها پشتیبانی نمی کنند: همه تلفن های هوشمند قادر به شارژ سریع نیستند. بسته به مدل و نوع گوشی، نوع شارژر آن متفاوت است.

 

منبع: شهر سخت افزار



می پسندم نمی پسندم
نویسنده : |
تاریخ : چهار شنبه 6 مهر 1401 ساعت : 17:30
بازدید : 973

مطالب مرتبط

    نظرات

    برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید
    نام
    آدرس ایمیل
    وب سایت/بلاگ
    :) :( ;) :D
    ;)) :X :? :P
    :* =(( :O };-
    :B /:) =DD :S
    -) :-(( :-| :-))
    نظر خصوصی

     کد را وارد نمایید:

    آپلود عکس دلخواه: